To Kyma

Pročitano: 5178 puta
Kategorija: Putopisi
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)

Ukoliko se odlučite za letovanje u nekom od aranžmana koje ne uključuje pun pansion ili "all inclusive" onda nije loše raspitati se malo o ugostiteljskim objektima koji su na raspolaganju ukoliko želite da naprvite predah od supermarketa i počastite sebe i svoje najmilije. Na kraju krajeva na odmoru ste zar ne?!

Restoran To Kyma, nalazi se u Psakudiji i može se reći da je orijentisan ka morskim specijalitetima. Bili smo u prilici da probamo sjajnu paštetu i namaze sa još boljim hlebom. Kako smo na moru odlučili smo se i za neke od morskih specijaliteta koji su nas uprkos odličnom izgledu razočarali. Da ne bude nesporazuma, odličnog su ukusa bili, ali veoma šturo servirani i bez priloga. Za istu cenu se daleko, daleko bolje može ručati u drugim objektima.

Da li je to bila cena sveže ulovljenih lignji i rakčića ili je nešto drugo u pitanju nismo uspeli da odgonetnemo ali smo zato u lokalnim supermarketima videli namaze koji su u ponudi a strahovito podsećaju na one kojima smo bili usluženi. Bili su veoma ukusni, ali gost ipak očekuje da u restoranu dobije jelo koje je majstor svog zanata spremio a ne jelo koje je iz kupljene tegle servirano pravo na tanjir.

Ambijent je inače veoma prijatan, lepo uređen. Restoran To Kyma je u samom centru pa ga nije teško pronaći. Uostalom kao i sve ostalo u Psakudiji, veoma malom ali izuzetno lepom mestu.

Napisao: 
Prethodni putopis
Buondi Caffe
Sledeći putopis
Popova Kula
  • Da biste ostavili komentar morate biti prijavljeni na sistem!
    Prijava