Većina profesionalnih kuvara ima više od jedne ručne mutilice u svojoj kuhinji. Mućenje belanaca, na primer, može izgledati kao naporan i dug proces pa u tom slučaju svi češće koristite…
1593
Nakon ključanja, smanjite plamen kako biste stišali “mehuriće”. Ne poklapajte lonac tokom kuvanja. Da biste sprečili prelivanje, postavite varjaču preko lonca. Ne stavljajte testetinunu u lonac pre ključanja, kako testo…
1842
Sezona prehlada i gripa obično traje od jeseni do proleća. Epidemija može dostići svoj vrhunac u različitim periodima tokom sezone i postoji nekoliko osnovnih znakova i simptoma upozorenja, kao što…
1345
1. Najvažnije je odabrati veličinu, tako da lako možete da prevrćete hranu u zavisnosti od metoda priprema. Veličina je važna iz jednostavnog razloga - tiganj prepun namirnica otežava njihovo ravnomerno…
2194
Uvek pripremite spisak za kupovinu kako ne biste propustili nabavku neophodnih namirnica i začina. Proverite datume isteka proizvoda. Kupujte namirnice u zalihama samo ukoliko ste sigurni da ćete ih iskoristiti…
1549
Prilikom kupovine ribe obratite pažnju na škrge – u predelu ispod glave moraju biti jarko crvene. Meso bi trebalo da bude skoro pa providno i elastično. Tuna je, na primer,…
1907
Strana 55 od 88