Sitno iseckanu čokoladu u izdvojenoj posudi zaronite u lonac sa niskim nivoom zagrejane vode. Lagano mešajte čokoladu dok ne počne da se topi. Vodite računa o pari koja može loše…
Ukoliko priprema hrane uključuje upotrebu brašna, unapred ste spremni na haos u kuhinji. Vrlo dobro znate da bi trebalo da izbegavate vodu prilikom čišćenja jer ćete doslovno napraviti smesu koja…
Ukoliko koristite klasičnu rernu, posude će se različito zagrevati u zavisnosti od položaja u pećnici. Za najbolje rezultate, upoznajte se sa radom vaše rerne i utvrdite idealan položaj posuda u…
Postoje jela čiju pripremu ne bi trebalo komplikovati jer sama po sebi ne zahtevaju više od usredsređenosti na nekoliko uobičajenih saveta. Jedno od takvih jela je i pečena piletina. Sigurno…
Mnogi proizvođači na etiketama soja sosa imaju jasnu naznaku: „Čuvati na hladnom nakon otvaranja.“ Ipak, u mnogim restoranima primetićete soja sos na svakom stolu. U čemu je stvar? Našli smo…
Usled tehničkog razvoja, lonci za kuvanje na pari nude mnoštvo pogodnosti uključujući, pre svega, brzinu pripreme i očuvanje ukusa. Glavna prednost je zadržavanje vitamina i minerala u namirnicama, a i…
Strana 1 od 57